CAP palkkio- ja kulukorvauslomakkeet sekä ennakkoilmoituslinkit vuodelle 2023

Täältä sivulta löydät ajankohtaiset palkkio- ja kulukorvauslomakkeet sekä linkit etukäteisilmoituksia varten. Muista hakea palkkiot ja korvaukset viikon sisällä tilaisuudesta. Myöhässä saapuneita palkkioita ei makseta CAP:in tai SML:n toimesta.

Voit tutustua tietosuojaselosteisiimme täältä: Tietosuojaselosteet | Suomen Mehiläishoitajain Liitto (hunaja.net).

Alueellinen teemakoulutus

Alueellisia koulutuksia tuetaan 5h/koulutustilaisuus á 30e/h. Kyseessä on siis yhden päivän koulutus (5h), joka voi koostua useammasta teemasta. Matkakulut maksetaan halvimman kulkuneuvon mukaan. Suositus on kutsua useamman paikallisyhdistyksen väkeä samaan tilaisuuteen.

Huomioithan, että aluekoulutuksista tarvitaan aina etukäteishyväksyntä. Hyväksynnän saamiseksi täytä Alueellisen koulutuksen ennakkoilmoittautuminen . Ennakkoilmoituksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen siitä, voiko ilmoittamasi koulutuksen pitää.

Tutustuthan palkkiolomakkeen ohjeistukseen huolellisesti jo koulutustilaisuutta suunnitellessasi. Lomake toimitetaan sähköisessä muodossa liittoon.

EU-ohjelmasta CAP-hankkeeseen siirtyminen on tuonut kiristyksiä hallintoon ja rahoitukseen. Palkkiotosite osallistujalistoineen lähtee Ruokaviraston kautta aina Euroopan komissioon asti, joten ehtojen ja tietojen tulee siksi täyttyä ja palkkiolomakkeen olla huolellisesti täytetty.

CAP Palkkio ja matkalaskulomake 2023

Koulu- ja päiväkotioppituntien palkkiot

Kouluoppitunneista maksetaan 35 euroa/tunti. Matkakuluja tai päivärahoja ei makseta.

Huomioithan, että kouluoppitunneista tarvitaan aina etukäteishyväksyntä. Hyväksynnän saamiseksi täytä ennakkoilmoittautumislomake Ennakkoilmoitus koulu- ja päiväkotioppitunneista.

Ennakkoilmoituksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen siitä, voiko ilmoittamasi oppitunnin pitää.

Tutustuthan lomakkeen ohjeistukseen huolellisesti jo oppitunteja suunnitellessasi. EU-ohjelmasta CAP-hankkeeseen siirtyminen on tuonut kiristyksiä hallintoon ja rahoitukseen. Palkkiotosite lähetetään Ruokaviraston kautta aina Euroopan komissioon asti, joten ehtojen ja tietojen tulee siksi täyttyä ja palkkiolomakkeen tulee olla huolellisesti täytetty.

Koulu- ja päiväkotiluennon-palkkiolomake-2023

Paikallisyhdistysten messuosallistumisen kulukorvaus

Paikallisyhdistysten on mahdollista hakea kulukorvausta messuille osallistumisesta. Korvaus on maksimissaan 700 euroa/messut. Korvaus auttaa esimerkiksi messupaikan/ständin/pöydän vuokrassa, markkinointimateriaalin hankkimisessa sekä maistatuskulujen kattamisessa. Matkakuluja tai päivärahoja ei makseta, ei myöskään parkkikuluja tai talkoolounaita. Myöskään suuremmat hankinnat, kuten messuteltat, eivät kuulu tuen piiriin. Tuettavalla messuständillä ei saa myydä hunajaa.

Huomioittehan myös, että messujen kulukorvauksen saamiseksi tarvitaan aina etukäteishyväksyntä. Hyväksynnän saamiseksi täytä ennakkoilmoittautumislomake Ennakkoilmoitus paikallisyhdistyksen messuosallistumisesta

Ennakkoilmoituksen jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen siitä, onko korvausta mahdollista saada. Resurssit ovat rajalliset.

Tutustuthan lomakkeen ohjeistukseen huolellisesti jo messuosallistumista suunnitellessasi. EU-ohjelmasta CAP-hankkeeseen siirtyminen on tuonut kiristyksiä hallintoon ja rahoitukseen. Kulukorvaustosite kuitteineen lähetetään Ruokaviraston kautta aina Euroopan komissioon asti, joten ehtojen ja tietojen tulee siksi täyttyä ja kulukorvauslomakkeen tulee olla huolellisesti täytetty.

Kulukorvaukseen ja ohjeistukseen pääset tästä linkistä: Messukulukorvauslomake 2023

Muistattehan myös. että SML:ltä voi tilata messuilla jaettavaksi menekinedistämismateriaaleja. Huomioittehan, että siinä tapauksessa tilaus tulee tehdä hyvissä ajoin ennen messuja. Tutustu materiaaleihin täältä ja tee tilaus: https://hunaja.net/mehilaistarhaus/painotuotteet-ja-muut-materiaalit/tiedotus-ja-markkinointimateriaali/