Liiton uudet nettisivut aukesivat

SML:n uudet nettisivut julkaistiin tänään 18.2. Sivut löytyvät nyt osoitteesta hunaja.net. Tervetuloa tutustumaan!

Liitolla on jatkossa käytössä vain yhdet nettisivut, joille on koottu tieto sekä mehiläishoitajille, medialle ja kuluttajille että pölytyspalvelusta kiinnostuneille. Nettisivujen yläpalkista voi siis valita tien Hunaja-, Pölytys- tai Mehiläishoitajat-sivuille oman kiinnostuksen mukaan.

Kaikki liiton vanhat nettisivut suljetaan viimeistään maaliskuun alussa, mutta mehiläishoitajat.fi-sivuston arkistoversiota pääsee vielä tutkimaan jonkin aikaa uusien sivujen kautta. Arkistosivulle löytää sivujen alapalkista.

Jäsensivut käyttöön maaliskuun alussa

Nettisivujen jäsenosioon kirjaudutaan vastaisuudessa jäsenrekisterin kautta. Lähetämme maaliskuun alussa jokaiselle jäsenelle sähköpostitse jäsenprofiilin aktivointilinkin, jolla jäsensivuille pääsee kirjautumaan. Ensimmäisen kirjautumisen jälkeen jäsensivuille pääsee nettisivujen Kirjaudu jäsensivuille -linkistä.

Kun jäsensivulle kirjautuminen siirtyy tehtäväksi jäsenrekisterin kautta, jokainen jäsen pääsee myös tarkastelemaan rekisterissä olevia yhteys- ja laskutustietojaan. Yhteystietojaan voi myös päivittää itse, mikäli ne muuttuvat. Jäsenrekisterinäkymän ylälaidassa on Jäsensivut-linkki, jota klikkaamalla ohjautuu taas nettisivujen jäsenosioon.

Mikäli et saa sähköpostitse tunnuksia jäsenrekisteristä maaliskuun alussa, tarkasta ensin sähköpostisi roskapostikansio. Mikäli et edelleenkään löydä linkkiä, ota yhteyttä liiton toimistoon: sml@hunaja.net tai 010 387 4770.

Havaintotarhaajien ja kouluttajien materiaali

Uusilla hunaja.net-sivuilla on oma materiaalisivunsa kouluttajille ja havaintotarhaajille. Materiaali on salasanan takana. Salasanan saa ottamalla yhteyttä Maritta Martikkalaan: maritta.martikkala@hunaja.net tai 050 303 0890.

Rakentava palaute tervetullutta

Uusi sivusto ei varmasti heti toimi aivan moitteetta, emmekä ole osanneet ottaa kaikkia asioita huomioon sitä suunnitellessamme. Meille liittoon saakin mielellään lähettää rakentavaa palautetta sivustosta, jotta voimme kehittää sitä edelleen.