Mehiläinen-lehti ja muut painotuotteet

Reseptivihko, jossa on myös runsaasti tietoa hunajasta ja pölyttäjistä sekä värityskuvia.

Suomen Mehiläishoitajain Liitto tuottaa mehiläistarhaukseen sekä hunajaan ja muihin pesäntuotteisiin liittyvää opetus- ja tiedotusmateriaalia. Myymme tuottamiamme oppi- ja tietokirjoja pääasiassa nettikaupassamme sekä erilaisissa tapahtumissa. Nettikaupassa on myynnissä myös muutamia muiden tahojen tuottamia mehiläisalan teoksia.

Mehiläistarhaajia varten SML tuottaa erilaista tiedotus- ja markkinointimateriaalia. Materiaali on kaikille jäsenille ilmaista, ja sitä voi tilata sähköpostitse tai puhelimitse: sml(at)hunaja.net, 010 387 4770 tai 044 306 3200. Voit tutustua saatavilla olevaan materiaaliin Tiedotus- ja markkinointimateriaali -sivullamme.

SML julkaisee kuusi kertaa vuodessa Mehiläinen-lehteä, jossa käsitellään kaikenlaisia mehiläishoitoon ja mehiläistuotteisiin liittyviä aiheita. Lehti postitetaan kaikille SML:n jäsenille. Lisää tietoa lehdestä saat Mehiläinen lehti -sivulta.

HUOM! SML ei myy eikä välitä mehiläishoitotarvikkeita tai hunajaa. Hoitotarvikkeita myyvät tarvikevälittäjät, ja käytettyjä tarvikkeita on myynnissä myös erilaisissa Facebook-ryhmissä. Lisäksi Mehiläinen-lehteen saa myynti-ilmoituksia edullisia jäsenhintaan.